itulau_fanua

Tala Fou

O a auala o le PET fagu muamua fa'amomoli?

1. Extrusion blow molding

Extrusion blow molding o se tasi lea o auala sili ona faʻaaogaina mo pusa palasitika afifi.O le pauta (po o mea granular) o le palasitika thermosetting e liusuavai e ala i se extruder, ona faia lea i totonu o se parison tubular liusuavai vevela e tusa ai ma se faagaau mea faapitoa.A sili atu le parison i le umi faatulagaina, o le parison ulufale i le limu, tapunia le limu, ona feula molded.
O uiga o lenei auala faʻapipiʻi e: maualuga le gaosiga lelei, paleni parison vevela, lautele faʻatagaina ituaiga o foliga, lapopoa ma puipui mafiafia o le atigipusa gaogao, malosi fetuutuunai, malosi compressive maualuga o le faiga o le sasa, masini faigofie ma meafaigaluega, ma maualalo. fa'ainisinia fa'afaigaluega.Ae ui i lea, o le saʻo o meataulima e le maualuga.O le lua totonu o le filo i fafo o le a suia i le suiga o le filo fafo i luga o le fogaeleele.O lo'o i ai se su'iga i lalo ole koneteina.

2. Su'i tui
E fa'aogaina le fa'aogaina o se masini palasitika e tui ai le parison i totonu o le mandrel.A mae'a ona fa'amalie lelei le parison, ona fafaga lea o le mandrel ma le parison i totonu o le mea faigaluega fa'a'ai.O le meafaigaluega faʻafefeteina e faʻapipiʻi ai le mandrel ma o le ea faʻafeiloaʻi e tapunia ma faʻapipiʻi ina ia faʻalauteleina le parison ma maua ai mea taulima talafeagai, ma aveese oloa pe a uma ona faʻalili ma faʻamalosi.
O uiga o lenei auala faʻapipiʻi: e leai ni suʻega i galuega taulima, e leai se manaʻoga mo se toe faʻafouga mulimuli ane, maualuga maualuga o filo fafo ma fagu fagu, o le totonugalemu o le ulu ma le ua o loʻo i luga o se lamolemole lamolemole, o le gaosiga gafatia e mafai ona tele, o loʻo i ai nai masini fesoasoani ma meafaigaluega, ma o le malosi faʻamalosi o le pito i lalo o le oloa e maualuga, maualalo le taumafa mata, mafiafia puipui toniga, ma maualuga gaosiga lelei.Ae ui i lea, o le faʻafaigaluegaina i galuega faʻainisinia e tele, o le taamilosaga o gaosiga e umi, o manaʻoga mo tagata faʻatino e maualuga, o foliga vaaia e le tatau ona faʻalavelave tele, ma faʻatapulaʻa faʻamatalaga pusa, o lea e talafeagai mo le gaosiga o laʻititi ma feololo. koneteina maualuga-saʻo.

3. Fa'alo'alo fa'amomoli
O le auala e fa'asolo ai o le fa'aogaina lea o le tootoo fa'aloloa e fa'atino ai le fa'a'ala'au fa'alatalata ma fa'ato'a faia loa le fa'amomoli.E le gata i lea, i le taimi o le faʻagasologa o le faʻagasologa, o meaola macromolecules o loʻo faʻapipiʻiina lelei i luga o puipui o le tusiata, ma faʻaleleia atili ai le faʻatinoga o le pusa palasitika.
O uiga o lenei auala faʻapipiʻi e: maualalo le faʻaletonu, maualuga gaosiga lelei, faigofie le pulea o le mamafa o le mamafa, maualuga gau gau, faʻaleleia le faʻamalosi, faʻaleleia le fetaui ma le lamolemole o mea taulima, ma pa puipui lelei ma faʻamaufaʻailoga, ae o manaʻoga o le vevela mo le faʻalauteleina. e fai si maualuga, ma o le tupe teufaafaigaluega i masini ma meafaigaluega e fai si tele.


Taimi meli: Nov-14-2023